Skip to content

Bedrijfsfilosofie

Uit passie voor gezondheid zijn wij op zoek naar manieren om jouw gezondheid te verbeteren. Hierbij kijken we naar de grootste risicofactoren waar mensen mee te maken krijgen naarmate het lichaam veroudert. Het is belangrijk om deze risico’s te beperken om zo niet alleen fit te zijn, maar dit ook te blijven.

Met voldoende beweging en gezonde voeding is veel te bereiken. Echter zijn wij op zoek naar manieren om gezondheid naar een hoger niveau te brengen. Deze zoektocht bracht ons in eerste instantie bij formules met te lage doseringen, of laag gestandaardiseerde ingrediënten. Doseringen zijn vaak veel lager dan de doseringen die gebruikt worden in onderzoek naar deze antioxidanten. Naar onze mening kan dit beter, daarom zijn wij een zoektocht begonnen naar de beste combinatie van ingrediënten. 

Middels alle beschikbare wetenschappelijke kennis, zijn wij continu op zoek naar de beste ingrediënten en samenstellingen. Een deel van deze kennis wordt gedeeld in ons blog. De formules van Elixir Life zijn met zorg samengesteld en worden uitsluitend in Nederland geproduceerd, in samenwerking met het laboratorium waarmee samen wordt gewerkt. [Lees verder]

Even voorstellen

Beste bezoeker, mijn naam is Wouter, oprichter van Elixir Life. In 2007 heb ik besloten meer te gaan leren over algemene gezondheid. Met als doel om te proberen gezonder door het leven te gaan dan voorheen en om op latere leeftijd nog volop van het leven te kunnen genieten. In eerste instantie ging ik veel sporten, om mijn gezondheid te verbeteren. Hierna ben ik kritischer gaan kijken naar mijn voeding en ben ik hier ook mee gaan experimenteren. Sport is leuk, maar de sleutel tot een gezond lichaam is de juiste voeding.

Er wordt veel geschreven over voeding, met soms uiteenlopende conclusies. Om die reden besloot ik me meer te gaan verdiepen in de onderzoeken die gedaan worden naar de invloed van voeding (en lichaamsbeweging) op ons lichaam. Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam leerde ik beter mijn eigen conclusies te trekken over deze onderzoeken en deze conclusies met elkaar te verbinden. 

Met mijn passie voor gezondheid, biologie, psychologie en wetenschappelijk onderzoek, begon ik met Elixir Life.

Wouter van der Linden MSc, psycholoog

oprichter