Ik besmette mijn ouders met het coronavirus

corona test positief

Achtergrondinformatie

Begin 2019 heb ik Elixir Life opgericht. Mijn doel is mijn bedrijf te gebruiken om mensen gezond te houden, naarmate het lichaam veroudert. Ik zag in wat er mis is met voedingssupplementen die door concurrenten worden aangeboden; nutteloze toevoegingen, verwaarloosbare lage doseringen, slechte biobeschikbaarheid en onduidelijkheid over de inhoud van deze voedingssupplementen (zoals het ontbreken van informatie over standaardisatie van ingrediënten). Nu allebei mijn ouders het coronavirus hebben gehad, lijkt het erop dat ik erin geslaagd ben om mijn ouders gezond te houden! Ik ben heel blij dat ik met mijn voedingssupplementen een positieve impact heb kunnen maken op de gezondheid van mijn ouders, hopelijk kan ik dit voor meer mensen doen.

Ouders overtuigen

Eén van de redenen dat ik met Elixir Life begon is omdat ik ervan overtuigd ben, dat ik met wetenschappelijke informatie én de producten die hieruit voortvloeien ook daadwerkelijk iets toevoeg aan de gezondheid van anderen. Een andere reden is dat ik me wel eens zorgen maak over de gezondheid van mijn moeder, daarom doe ik het ook een beetje voor haar. Al duurde het wel lang, voordat ik mijn ouders ervan kon overtuigen om mijn klant te worden! Mijn vader gebruikte nooit eerder voedingssupplementen en ook mijn moeder was aanvankelijk eigenwijs. Ze heeft overgewicht en gebruikt op aanraden van haar arts een multivitamine. Ze vroeg zich af of ze daar dan überhaupt nog wel iets aan toe kon voegen. “Ja hoor mam, geen enkel probleem: mijn voedingssupplementen zijn in hoge doseringen getest op veiligheid, overdoseren gaat je echt niet lukken.” Met mijn voedingssupplementen stuur ik nuttige interne processen aan en voeg ik niets toe waar het lichaam teveel van binnen kan krijgen (zoals bij bepaalde vitamines en mineralen het geval is).

Vooruitgang conditie

Mijn ouders waren erg terughoudend. Ik heb veel uitleg moeten geven over de ingrediënten die ik gebruik en wat de werking hiervan is. Na enige tijd waren ze dan toch overtuigd en kon ik ze tot mijn vaste klanten rekenen. Gelukkig maar, want allebei mijn ouders zijn er sindsdien conditioneel een stuk op vooruit gegaan terwijl hun leefstijl gelijk is gebleven. Toen Peter van der Voort (afdelingsleider van de intensivecareafdeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen) resveratrol in verband bracht met het coronavirus in een uitzending bij Jinek, dreigde mijn product “Strong Heart” uit voorraad te raken. Het eerste wat mijn ouders vervolgens vroegen, was of ik een aantal potjes voor ze achter de hand kon houden. Ik nam contact op met Peter van der Voort om te sparren over het onderzoek dat hij opzette, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij vroeg me of ik reeds data had van klanten die mijn producten gebruikte. Dit had ik toen nog niet, vertelde ik. Een aantal maanden later, deel ik hier de ervaringen van twee van mijn vaste klanten!

resveratrol verbetering conditie

COVID-19 casus ouders

De dag voordat ik ziek werd, ging ik nog vrolijk bij mijn ouders op bezoek. Ondanks gepaste afstand en het feit dat mijn ouders al een half jaar weigerden om mij te omhelzen, besloten mijn ouders zich toch te laten testen op het coronavirus. Mijn moeder liet dit doen in een GGZ-teststraat, terwijl mijn vader bloed liet prikken om te kijken naar antistoffen. Beide testuitslagen bleken positief.

Deelnemers

Mijn vader (61 jaar) volgt een “modern dieet”: ‘s ochtends brood met kaas en op zijn tijd een glaasje wijn en vooral niet teveel groente en fruit. Mijn moeder (62 jaar) probeert koolhydraten enigszins te vermijden. Mijn vader staat twee keer per week fanatiek op de crosstrainer, terwijl mijn moeder twee keer per week zwemt. Ondanks het feit dat mijn moeder overgewicht heeft, zijn zowel mijn vader als moeder gezond. Mijn moeder slikt al enkele jaren een multivitamine, mijn vader heeft eerder nooit voedingssupplementen gebruikt. Mijn vader begon in 2019 met het gebruik van Strong Heart, mijn moeder gebruikt sindsdien zowel Strong Heart als Bright Mind.

boterham met kaas

Resultaten

Waar ik twee dagen flinke koorts had na mijn besmetting met het coronavirus, hadden allebei mijn ouders nergens last van! Doorgaans word ik gezien als de “health freak” in de familie. We hadden dan ook eerder verwacht dat mijn ouders ziek zouden worden en dat juist ik geen symptomen zou ervaren. Er was dus überhaupt geen sprake van “ziekteverloop” bij mijn ouders.

Conclusie

Het lijkt onwaarschijnlijk dat een man van 61 jaar en een vrouw van 62 jaar met overgewicht die een gemiddelde moderne leefstijl hebben, niet ziek worden van het coronavirus. Ter vergelijking: hun gezonde zoon (ikzelf) van 31 jaar, werd wél ziek van het virus. Het grootste verschil in leefstijl en voeding tussen mij en mijn ouders, is dat ik de voedingssupplementen van Elixir Life slechts sporadisch slik (de supplementen kunnen helpen met afvallen, iets dat ik niet wil).

Aannemelijk

Mijn ouders en ik vinden het daarom aannemelijk dat de voedingssupplementen van Elixir Life die zij slikken, het verschil voor hen heeft gemaakt. Mijn ouders nemen iedere dag hun voedingssupplementen tot zich, zeker nadat resveratrol in verband werd gebracht met het coronavirus. We moeten er echter rekening mee houden dat dit “onderzoek” slechts 2 proefpersonen kent en dat er geen degelijke controleconditie was.

Ervaringen

Ik ben ervan overtuigd dat mijn voedingssuplementen hebben kunnen voorkomen dat mijn ouders ziek werden. Wat denken jullie? Ben je zelf klant van Elixir Life en hebben onze resveratrol supplementen bijgedragen aan preventie of sneller herstel van het coronavirus? Deel je ervaringen dan met ons, door een reactie achter te laten op dit bericht!

resveratrol covid besmetting

De beste resveratrol, pterostilbeen en curcumine supplementen vind je bij Elixir Life

Suppletie met resveratrol kan veel gezondheidsvoordelen bieden. De resveratrol supplementen bij de drogist zijn niet toereikend, omdat de doseringen hiervoor te laag zijn, of de formules willekeurig zijn geformuleerd. De producten van Elixir Life zijn speciaal ontwikkeld om het beste uit resveratrol te halen, door SIRT1 en NAD+ optimaal te stimuleren. Doordat we ons eigen onderzoek doen, beschikken we over meer kennis dan onze concurrenten. Hierdoor kunnen we de meest effectieve producten aanbieden binnen dezelfde prijscategorie.

Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we aan alle beperkingen van doorsnee voedingssupplementen gedacht. We gebruiken voor onze producten ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, die op een hoog percentage zijn gestandaardiseerd. Daarnaast gebruiken we ingrediënten die feilloos op elkaar aansluiten en elkaar ondersteunen.

ResveraShield is een uitstekend resveratrol supplement ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Bright Mind is ons hoogwaardige curcumine product met een twist, bedoeld om de hersencellen gezond te houden. Strong Heart is ons paradepaardje, speciaal ontwikkeld om het cardiovasculaire systeem een boost te geven.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *