Ik besmette mijn ouders met het coronavirus

corona test positief

Hoe reageren ouderen op het coronavirus? Ik besmette per ongeluk mijn ouders met het coronavirus. Gelukkig hebben zij nergens last van gehad!

Inleiding: coronavirus in ouderen

Begin 2019 heb ik Elixir Life opgericht. Met mijn bedrijf probeer ik om mensen zo gezond mogelijk te houden, naarmate het lichaam veroudert. Ik zag in wat er mis is met voedingssupplementen die door concurrenten worden aangeboden; nutteloze toevoegingen, verwaarloosbaar lage doseringen, slechte biobeschikbaarheid en onduidelijkheid over de inhoud van deze voedingssupplementen (zoals het ontbreken van informatie over standaardisatie van ingrediënten). Nu allebei mijn ouders het coronavirus hebben gehad, lijkt het erop dat ik erin geslaagd ben om mijn ouders gezond te houden! Ik ben heel blij dat ik met mijn voedingssupplementen een positieve impact heb kunnen maken op de gezondheid van mijn ouders, hopelijk kan ik dit voor meer mensen doen.

Ouders overtuigen

Eén van de redenen dat ik met Elixir Life begon is omdat ik ervan overtuigd ben, dat ik met wetenschappelijke informatie én de producten die hieruit voortvloeien ook daadwerkelijk iets toevoeg aan de gezondheid van anderen. Een andere reden is dat ik me wel eens zorgen maak over de gezondheid van mijn moeder, daarom doe ik het ook een beetje voor haar. Al duurde het wel lang, voordat ik mijn ouders ervan kon overtuigen om mijn klant te worden! 

Mijn vader gebruikte nooit eerder voedingssupplementen en ook mijn moeder was aanvankelijk eigenwijs. Ze heeft overgewicht en gebruikt op aanraden van haar arts een multivitamine. Ze vroeg zich af of ze daar dan überhaupt nog wel iets aan toe kon voegen. “Ja hoor mam, geen enkel probleem: mijn voedingssupplementen zijn in hoge doseringen getest op veiligheid, overdoseren gaat je echt niet lukken.” Met mijn voedingssupplementen stuur ik nuttige interne processen aan en voeg ik niets toe waar het lichaam teveel van binnen kan krijgen (zoals bij bepaalde vitamines en mineralen het geval is).

Vooruitgang conditie voorafgaand aan coronavirus

Mijn ouders waren erg terughoudend. Ik heb veel uitleg moeten geven over de ingrediënten die ik gebruik en wat de werking hiervan is. Na enige tijd waren ze dan toch overtuigd en kon ik ze tot mijn vaste klanten rekenen. Gelukkig maar, want allebei mijn ouders zijn er sindsdien conditioneel een stuk op vooruit gegaan terwijl hun leefstijl gelijk is gebleven. 

Toen Peter van der Voort (afdelingsleider van de intensivecareafdeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen) resveratrol in verband bracht met het coronavirus in een uitzending bij Jinek, dreigde mijn product “Strong Heart” uit voorraad te raken. Het eerste wat mijn ouders vervolgens vroegen, was of ik een aantal potjes voor ze achter de hand kon houden. 

Ik nam contact op met Peter van der Voort om te sparren over het onderzoek dat hij opzette, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij vroeg me of ik reeds data had van klanten die mijn producten gebruikte. Dit had ik toen nog niet, vertelde ik. Een aantal maanden later, deel ik hier de ervaringen van twee van mijn vaste klanten!

coronavirus ouderen conditie
Ouderen die voedingssupplementen van Elixir Life gebruiken zien meestal binnen een maand verbeteringen in hun uithoudingsvermogen.

Het verloop van de coronabesmetting van mijn ouders

De dag voordat ik ziek werd, ging ik nog vrolijk bij mijn ouders op bezoek. Ondanks gepaste afstand en het feit dat mijn ouders al een half jaar weigerden om mij te omhelzen, besloten mijn ouders zich toch te laten testen op het coronavirus. Mijn moeder liet dit doen in een GGZ-teststraat, terwijl mijn vader bloed liet prikken om te kijken naar antistoffen. Beide testuitslagen bleken positief.

Deelnemers: twee ouderen

Mijn vader (61 jaar) volgt een “modern dieet”: ’s ochtends brood met kaas en op zijn tijd een glaasje wijn en vooral niet teveel groente en fruit. Mijn moeder (62 jaar) probeert koolhydraten enigszins te vermijden. Mijn vader staat twee keer per week fanatiek op de crosstrainer, terwijl mijn moeder twee keer per week zwemt. Ondanks het feit dat mijn moeder overgewicht heeft, zijn zowel mijn vader als moeder gezond. Mijn moeder slikt al enkele jaren een multivitamine, mijn vader heeft eerder nooit voedingssupplementen gebruikt. Mijn vader begon in 2019 met het gebruik van Strong Heart, mijn moeder gebruikt sindsdien zowel Strong Heart als Bright Mind

boterham met kaas

Resultaten: verschil in ziektebeeld bij COVID-19

Waar ik twee dagen flinke koorts had na mijn besmetting met het coronavirus, hadden allebei mijn ouders nergens last van! Doorgaans word ik gezien als de “health freak” in de familie. We hadden dan ook eerder verwacht dat mijn ouders ziek zouden worden en dat juist ik geen symptomen zou ervaren. Er was dus überhaupt geen sprake van “ziekteverloop” bij mijn ouders. 

Conclusie: hielp suppletie bij herstel van COVID-19?

Het lijkt onwaarschijnlijk dat een man van 61 jaar en een vrouw van 62 jaar met overgewicht die een gemiddelde moderne leefstijl hebben, niet ziek worden van het coronavirus. Ter vergelijking: hun gezonde zoon (ikzelf) van 31 jaar, werd wél ziek van het virus. Het grootste verschil in leefstijl en voeding tussen mij en mijn ouders, is dat ik de voedingssupplementen van Elixir Life slechts sporadisch slik (de supplementen kunnen helpen met afvallen, iets dat ik niet wil).

Aannemelijk dat Elixir Life het verschil maakte

Mijn ouders en ik vinden het daarom aannemelijk dat de voedingssupplementen van Elixir Life die zij slikken, het verschil voor hen heeft gemaakt. Mijn ouders nemen iedere dag hun voedingssupplementen tot zich, zeker nadat resveratrol in verband werd gebracht met het coronavirus. We moeten er echter rekening mee houden dat dit “onderzoek” slechts 2 proefpersonen kent en dat er geen degelijke controleconditie was.

Wat zijn jouw ervaringen met Elixir Life en het coronavirus?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn voedingssuplementen hebben kunnen voorkomen dat mijn ouders ziek werden. Wat denken jullie? Ben je zelf klant van Elixir Life en hebben onze resveratrol supplementen bijgedragen aan preventie of sneller herstel van het coronavirus? Deel je ervaringen dan met ons, door een reactie achter te laten op dit bericht!

resveratrol covid besmetting

De beste resveratrol, pterostilbeen en curcumine supplementen vind je bij Elixir Life

Suppletie met resveratrol kan veel gezondheidsvoordelen bieden. De resveratrol supplementen bij de drogist zijn niet toereikend, omdat de doseringen hiervoor te laag zijn, of de formules willekeurig zijn geformuleerd. De producten van Elixir Life zijn speciaal ontwikkeld om het beste uit resveratrol te halen, door SIRT1 en NAD+ optimaal te stimuleren. Doordat we ons eigen onderzoek doen, beschikken we over meer kennis dan onze concurrenten. Hierdoor kunnen we de meest effectieve producten aanbieden binnen dezelfde prijscategorie. 

Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we aan alle beperkingen van doorsnee voedingssupplementen gedacht. We gebruiken voor onze producten ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, die op een hoog percentage zijn gestandaardiseerd. Daarnaast gebruiken we ingrediënten die feilloos op elkaar aansluiten en elkaar ondersteunen.

ResveraShield is een uitstekend resveratrol supplement ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Bright Mind is ons hoogwaardige curcumine product met een twist, bedoeld om de hersencellen gezond te houden. Strong Heart is ons paradepaardje, speciaal ontwikkeld om het cardiovasculaire systeem een boost te geven.

 • resveratrol kopen

  ResveraShield: synergistisch resveratrol supplement

  49,99
  In winkelmand
  resveratrol kopen

  ResveraShield: synergistisch resveratrol supplement

  49,99

  ✓ Goed voor de weerstand

  ✓ Met 200 mg trans-resveratrol

  ✓ Versterkt met Bioperine© en niacinamide

  ✓ Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen

  Op voorraad

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “ResveraShield: synergistisch resveratrol supplement” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • curcumine kopen

  Bright Mind: Synergistisch curcumine supplement

  29,99
  In winkelmand
  curcumine kopen

  Bright Mind: Synergistisch curcumine supplement

  29,99

  ✓ Extra sterk: bevat 500 mg curcumine

  ✓ 60 dagdoseringen per verpakking

  ✓ Verrijkt met Bioperine©, EGCG en theanine

  ✓ Voor een heldere geest

  ✓ Voor soepele gewrichten

  Op voorraad

  2 beoordelingen voor Bright Mind: Synergistisch curcumine supplement

  1. Steven Bosch (geverifieerde eigenaar)

   Dit product tegen gekomen tijdens een zoektocht naar verbetering van de gezondheid van mijn brein. Met Wouter contact gehad over wat de voordelen zijn van dit product tegenover enkele andere producten. In mijn ogen is dit een hoogwaardig product wat levert wat er in de beschrijving wordt omschreven. Resultaten van dagelijkse inname waren voor mij dat ik mij metaal en fysiek fit door voelde. Bijkomend voordeel was dat het voelde alsof ik beter tegen katers kon.

  2. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

   De voornaamste reden voor mij om Bright Mind te kopen is om mijn gewrichten te beschermen. Na een aantal dagen werd pijn die ik normaal gesproken ervaar van het vele lopen, aanzienlijk minder. Zelfs een stedentrip met mijn dochter die nogal van wandelen houdt, ging me goed af.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • pterostilbeen kopen

  Strong Heart v2: synergistisch pterostilbeen supplement

  69,99
  In winkelmand
  pterostilbeen kopen

  Strong Heart v2: synergistisch pterostilbeen supplement

  69,99

  ✓ Sterkste formule op de markt

  ✓ Hoge dosering pterostilbeen van 100 mg

  ✓ 60 dagdoseringen per verpakking

  ✓ Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen

  ✓ Versterkt het immuunsysteem

  Op voorraad

  4 beoordelingen voor Strong Heart v2: synergistisch pterostilbeen supplement

  1. Fred (geverifieerde eigenaar)

   Ik gebruik dit middel om fit te blijven. Gemiddeld sta ik twee keer per week op de crosstrainer en vind ik het moeilijk dit op hetzelfde niveau te blijven doen, naarmate ik ouder word. Ik gebruik dit voedingssupplement nu al een tijdje en houd het sinds dien langer vol op de crosstrainer. Na een jaar lang op een plateau te hebben gezeten, is het me gelukt om mijn huidige PR te verbreken. Om die reden ben ik overtuigd dat dit middel een positieve impact heeft op cardiovasculaire functies.

  2. Sophie H.

   I feel very good, very energized and my skin looks much better !
   I would recommend this product.

   • W.S.A.M. van der Linden, MSc

    Thank you for your review! Funny to see how Strong Heart is used for different purposes

  3. Frans van Winden

   Doe al jaren aan wedstrijdsport, ben nu 48 jaar en gebruik dit voedingssupplement nu enkele weken. Vind het resultaat verbluffend, trap 50 watt meer bij m’n omslagpunt en heb een nieuw PR VO2 Max.

   • W.S.A.M. van der Linden, MSc

    Dit zijn de reacties waar we het voor doen! Bedankt voor uw recensie en leuk dat u de behaalde resultaten met ons heeft gedeeld. Groet, Wouter

  4. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

   Na dit produkt enige tijd gebruikt te hebben merk ik dat ik meer spierkracht heb gekregen. Dit uit zich onder andere tijdens het fietsen, dit gaat makkelijker en ik houd het veel langer vol. (62 jaar)

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *