Essentiële vitamines zijn belangrijk voor het immuunsysteem. COVID-19 of niet

Essentiële vitamines zijn belangrijk voor het immuunsysteem, ongeacht of er een corona pandemie heerst of niet

Steeds vaker worden bepaalde vitamines als vitamine C, vitamine D en vitamine K in verband gebracht met een reductie van symptomen van COVID-19. In dit artikel gaan we in op de verschillende essentiële vitamines en hoe je hiervan voldoende binnen krijgt, simpelweg door de juiste boodschappen te doen. 

 

Komt het echt als een verassing dat als men niet aan essentiële vitamines komt, het immuunsysteem hiermee te kort gedaan wordt? Nee, niet bepaald. Essentiële vitamines zijn belangrijk voor tal van lichamelijke processen, zo is vitamine a belangrijk voor de huid en vitamine B belangrijk voor energiemetabolisme. Een deficiënte aan vitamines is geen pretje. Zo overleden vroeger veel zeelui aan scheurbuik, een ziekte die veroorzaakt werd door een tekort aan vitamine C. Het voorkomen van een vitamine deficiëntie betekent absoluut niet dat je immuun wordt voor COVID-19. Maar het binnen krijgen van essentiële vitamines zal het wel makkelijker maken voor het lichaam om zich te weren tegen allerlei bedreigingen. 

essentiële vitamines no shit sherlock

Conclusie: essentiële vitamines zijn altijd essentieel en worden niet ineens essentieel zodra een virus zoals het coronavirus dreigt. Dus eet je groente en fruit niet als medicijn om te herstellen van een ziekte, maar om het afweersysteem preventief te versterken en kwaliteit van leven te verhogen.

 

Bij Elixir Life oordelen we niet

Denkt u bepaalde belangrijke vitamines niet voldoende binnen te krijgen doordat u bijvoorbeeld niet van groene groentes houdt? Dan zou u een bloedtest kunnen laten afnemen om dit te analyseren. Op basis van de uitslagen zou u dan uw dieet kunnen aanpassen, of een voedingssupplement kunnen gebruiken ter aanvulling. Op dit moment verkopen we bij Elixir Life geen producten waarbij vitamines centraal staan. Dit omdat de producten van Elixir Life zijn ontwikkeld om processen in het lichaam aan te sturen en de energie in uw lichaam te gebruiken om uw lichaamscellen te beschermen. We gebruiken hiervoor geen stimulanten of zware metalen, maar krachtige plantextracten die SIRT1 genexpressie stimuleren. Hoe dit precies werkt leest u hier.

 • Strong Heart v2: synergistische boost voor mitochondriën

  69,99
  In winkelmand

  Strong Heart v2: synergistische boost voor mitochondriën

  69,99

  Op voorraad

  4 beoordelingen voor Strong Heart v2: synergistische boost voor mitochondriën

  1. Fred (geverifieerde eigenaar)

   Ik gebruik dit middel om fit te blijven. Gemiddeld sta ik twee keer per week op de crosstrainer en vind ik het moeilijk dit op hetzelfde niveau te blijven doen, naarmate ik ouder word. Ik gebruik dit voedingssupplement nu al een tijdje en houd het sinds dien langer vol op de crosstrainer. Na een jaar lang op een plateau te hebben gezeten, is het me gelukt om mijn huidige PR te verbreken. Om die reden ben ik overtuigd dat dit middel een positieve impact heeft op cardiovasculaire functies.

  2. Sophie H.

   I feel very good, very energized and my skin looks much better !
   I would recommend this product.

   • W.S.A.M. van der Linden, MSc

    Thank you for your review! Funny to see how Strong Heart is used for different purposes

  3. Frans van Winden

   Doe al jaren aan wedstrijdsport, ben nu 48 jaar en gebruik dit voedingssupplement nu enkele weken. Vind het resultaat verbluffend, trap 50 watt meer bij m’n omslagpunt en heb een nieuw PR VO2 Max.

   • W.S.A.M. van der Linden, MSc

    Dit zijn de reacties waar we het voor doen! Bedankt voor uw recensie en leuk dat u de behaalde resultaten met ons heeft gedeeld. Groet, Wouter

  4. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

   Na dit produkt enige tijd gebruikt te hebben merk ik dat ik meer spierkracht heb gekregen. Dit uit zich onder andere tijdens het fietsen, dit gaat makkelijker en ik houd het veel langer vol. (62 jaar)

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • ResveraShield: resveratrol immuunsysteem ondersteuning

  49,99
  In winkelmand

  ResveraShield: resveratrol immuunsysteem ondersteuning

  49,99

  Op voorraad

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “ResveraShield: resveratrol immuunsysteem ondersteuning” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • bright mind curcumine

  Bright Mind: synergistische curcumine formule

  29,99
  In winkelmand
  bright mind curcumine

  Bright Mind: synergistische curcumine formule

  29,99

  Op voorraad

  2 beoordelingen voor Bright Mind: synergistische curcumine formule

  1. Steven Bosch (geverifieerde eigenaar)

   Dit product tegen gekomen tijdens een zoektocht naar verbetering van de gezondheid van mijn brein. Met Wouter contact gehad over wat de voordelen zijn van dit product tegenover enkele andere producten. In mijn ogen is dit een hoogwaardig product wat levert wat er in de beschrijving wordt omschreven. Resultaten van dagelijkse inname waren voor mij dat ik mij metaal en fysiek fit door voelde. Bijkomend voordeel was dat het voelde alsof ik beter tegen katers kon.

  2. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

   De voornaamste reden voor mij om Bright Mind te kopen is om mijn gewrichten te beschermen. Na een aantal dagen werd pijn die ik normaal gesproken ervaar van het vele lopen, aanzienlijk minder. Zelfs een stedentrip met mijn dochter die nogal van wandelen houdt, ging me goed af.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bronnenlijst

 1. Craan, Familie [Foto]. (2018, 18 november). Geraadpleegd op 14 juni 2020, van http://gallusmagnus.nl/index.php/Craan,_Familie

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *